ΟΓεώργιος Φίσκας του Θεμιστοκλή γεννήθηκε στην Κοζάνη την 03.04.1965. Το έτος 1982 εισήχθη στη Σχολή Νομικών & Οικονομικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τμήμα Οικονομικό, όπου παρακολούθησε το πρώτο έτος σπουδών. Το έτος 1983 εισήχθη στην Σχολή Νομικών & Οικονομικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Νομικής, από όπου αποφοίτησε το έτος 1989.

Από το έτος 1991 είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο του δικηγορικού συλλόγου Κοζάνης και από τότε ασκεί μάχιμη δικηγορία. Κατά τα έτη δικηγορίας ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο με αστικές [ενοχικές – οικογενειακού δικαίου – κληρονομικού δικαίου – κ.λ.π.]υποθέσεις, υποθέσεις διοικητικού – φορολογικού δικαίου και σε ποινικές υποθέσεις, με πλειάδα παραστάσεων σε Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων, Μ.Ο.Δ. και Μ.Ο.Ε. κ.ο.κ.. Αποτελεί «Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων».

Από το έτος 2010 έως σήμερα είναι Ιδρυτικό μέλος της Δικηγορικής Εταιρίας υπό την επωνυμία «Σ. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ – Γ. ΦΙΣΚΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με έδρα την πόλη της Κοζάνης. Κατέχει καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Επικοινωνία

Tel: 6974251470
[email protected]

Τομείς δραστηριότητας

1
2
3

Εκπαίδευση

Απόφοιτος Σχολής Νομικών & Οικονομικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Νομικής